Jump to content


Photo

Main site


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Kit-Tsukasa

Kit-Tsukasa

    -desu

  • Retired
  • PipPipPipPipPip
  • 10929 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Watching anime since childhood.
    I wait for quality releases. Need recommendations? Just ask.

    Lurked Fansub TV since November 2004
    Joined Fansub TV Forums in December 2005
    Sempai in June 2006
    Fansub TV Team in October 2006
    10000th post in July 2011
    Fansub TV Leader in January 2011

    Interested in revitalizing Fansub TV Forums. Support requested.

Posted 21 January 2011 - 08:45 PM

Is anyone else having odd problems when viewing the main site?
See image: user posted image

#2 Nioki

Nioki

    -dono

  • Sempais
  • PipPipPipPip
  • 660 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belarus, Minsk
  • Interests:Anime, Manga, Boardgames, Design, Sophism

Posted 21 January 2011 - 09:13 PM

Nope, not at the moment. Things like this usually happen to me when my provider is messing with something on their line and my packets get messed up :| should go away in a short time if thats the reason.
____________________
just in case:
OS: WinXP
Browser: Google Chrome

Edited by Nioki, 21 January 2011 - 10:14 PM.

user posted image

user posted image

#3 otaku4life

otaku4life

    -chan

  • Kouhais
  • PipPip
  • 117 posts
  • Location:Germany

Posted 21 January 2011 - 10:11 PM

Yes i have the same problems with the main site. I use Firefox 3.6.13 and the site is messed up since the last Firefox update.

#4 Kit-Tsukasa

Kit-Tsukasa

    -desu

  • Retired
  • PipPipPipPipPip
  • 10929 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Watching anime since childhood.
    I wait for quality releases. Need recommendations? Just ask.

    Lurked Fansub TV since November 2004
    Joined Fansub TV Forums in December 2005
    Sempai in June 2006
    Fansub TV Team in October 2006
    10000th post in July 2011
    Fansub TV Leader in January 2011

    Interested in revitalizing Fansub TV Forums. Support requested.

Posted 21 January 2011 - 10:55 PM

looks like it's just firefox since I am running Firefox 3.5 and just tested with Google Chrome. I wonder what's the problem though, outdated plugin perhaps?

#5 monsta

monsta

    -the bee's knees

  • Retired
  • PipPipPipPipPip
  • 2252 posts
  • Gender:Male
  • Location:London, England

Posted 22 January 2011 - 01:31 AM

The front page is operating fine for me and I am using the latest version of Firefox. That said, I did have problems displaying the main page for most of this last week but at this moment of time everything is fine for me. I believe daft must have tweaked with something to make it work now. If that is the case good job. wink.gif

#6 wedora

wedora

    -dono

  • Sempais
  • PipPipPipPip
  • 772 posts

Posted 22 January 2011 - 01:39 AM

I have the same problem, in both IE and FF.
user posted image
MAL

#7 Phygor

Phygor

    -chan

  • Kouhais
  • PipPip
  • 54 posts

Posted 22 January 2011 - 03:07 AM

I'm having the same problems, started last night. Both chrome 9 and IE are displaying funny.

#8 truth2belief

truth2belief

    -dono

  • MATV Crew
  • PipPipPipPip
  • 600 posts
  • Gender:Male

Posted 22 January 2011 - 04:33 AM

I also have the same problems

Whenever I see problems like this happen, I always look at the "Machine Statistics" page. It says:
"Silk is currently reporting problems."
"Vita is currently reporting problems." <-- This one doesn't show up anymore within the last 4 hours since I last checked.
& "Nova is currently reporting problems."

These are the same machine statistics I saw when I checked when the problem first showed up with the main page. I just assumed the two were related but if it's a browser related problem, I don't know. I just checked with firefox and IE. Firefox has the issue and IE does not over here. I have the latest versions of both explorers.

EDIT: I found the problem. Fansub.tv probably had problems before but it should be fixed by now by someone (looks at daft). All you have to do is clear your offline history cache and the website should look normal again. I did hear that the servers were gonna have some tweaks as Monsta666 mentioned but I think that's nothing to worry about for the regular user at this site. I seen this problem occur since a few days ago so I'm going to guess that the issue might come back if this problem started since yesterday like a previous poster had said rather than when I first started seeing it. I'm gonna make the guess that there are gonna be more "tweaks" coming up if that's the case.

Original Artwork by JinK
Too lazy to go past "D"

#9 Kid-Wolf

Kid-Wolf

    ~ Random Touhou link finder ~

  • MATV Crew
  • PipPipPipPipPip
  • 9167 posts
  • Gender:Male
  • Location:At the Board of Fantasy and Reality
  • Interests:Anime, Touhou, games (be they PC, console, or even traditional biased), Touhou, Meidos, Visual Novels, Touhou, oh and did I mention Touhou lol

Posted 22 January 2011 - 02:37 PM

Yeah I'be been having that kind of problem as well every now and again for the past few days. Sometimes it's like that, and other times it's in the state it normally is for some reason.

I'm still guessing it's because daft-sama is testing things on the site though, but I'm not honestly sure though, but it's just my specualtion though.

*edit*

Sometimes it fixes itself if you clear out you browser's history sometimes. Other times it doesn't work at all.

Edited by Kid-Wolf, 22 January 2011 - 03:44 PM.


- Miko Miko Mode Oni Version

#10 daft27

daft27

    -nya

  • Retired
  • PipPipPipPipPip
  • 1878 posts
  • Gender:Male

Posted 22 January 2011 - 05:39 PM

It seems to be cleared up now. Seems to happen when there are some network issues / caching issues between the servers...
crew.jpg
mostrespectedeh8.jpg

#11 Kid-Wolf

Kid-Wolf

    ~ Random Touhou link finder ~

  • MATV Crew
  • PipPipPipPipPip
  • 9167 posts
  • Gender:Male
  • Location:At the Board of Fantasy and Reality
  • Interests:Anime, Touhou, games (be they PC, console, or even traditional biased), Touhou, Meidos, Visual Novels, Touhou, oh and did I mention Touhou lol

Posted 22 January 2011 - 05:49 PM

Thanks for mentioning that daft-sama. I thought of thought it was something like that. Also, at times there were issues of avatars not showing up on this site for some odd reason. I mean sometimes my avatar didn't show up for myself, and for a few others. I'm now wonderng since that issue has been fixed I was wondering if the avatar issue I had was a part of that very issue.

- Miko Miko Mode Oni Version

#12 daft27

daft27

    -nya

  • Retired
  • PipPipPipPipPip
  • 1878 posts
  • Gender:Male

Posted 22 January 2011 - 08:32 PM

Yep, it's most likely related. A lot of the resources go through the same caching mechanisms, so if there are problems serving stylesheets, there might be problems serving avatars as well.
crew.jpg
mostrespectedeh8.jpg




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users